Rapport over revolutie van de werkplek
Er is een revolutie van de werkplek bezig. U leest er alles over in het zesde Annual Workplace Report van Smart WorkPlace partner Measuremen.
In de afgelopen twee jaar zijn er fascinerende dingen gebeurd. De COVID-pandemie heeft 's werelds grootste experiment met remote werken mogelijk gemaakt. Er zijn nieuwe innovatieve vormen van samenwerking ontwikkeld en geïmplementeerd. De leercurve is nog nooit zo hoog geweest.
Nu we het tijdperk van hybride werken binnengaan, zouden HR en FM meer kunnen samenwerken, aangezien de manier waarop we werkplekken gebruiken gerelateerd wordt aan de mensen. We krijgen te maken met mensen die van huis naar kantoor, naar een café of naar een satelliet werkplek verhuizen. Terwijl we ook kunnen zien dat de prestaties steeds meer samenhangen met de (verscheidenheid aan) ruimten die mensen gebruiken. We hebben laten zien dat veel organisaties met hybride werken verschuiven naar een meer mensgerichte benadering. Met meer autonomie en flexibiliteit en een focus op welzijn. Ook merken we hoe belangrijk de rol van faciliteiten zijn bij het effectief uitvoeren van ons werk en het vinden van onze hybride werk-thuis-kantoor verhouding. Mensen en ruimtes zijn sterk met elkaar verweven.
Bij Measuremen onderstrepen ze dit ook, door de missie te updaten van ‘improving workplaces worldwide’ naar ‘improving work life worldwide’.
Lees meer over Covid-19 en de revolutie van de werkplek in de zesde editie van het Annual Workplace Report.
In 2025 minimaal 33% gerechten volledig plantaardig
woensdag 17 mei
In 2025 is minimaal 33% van de gerechten in Sodexo bedrijfsrestaurants volledig plantaardig. Dat is een van de kortetermijndoelen ...
Maak kennis met The Food Office
dinsdag 16 mei
The Food Office en Smart WorkPlace werken samen aan een jaarlijks onderzoek over catering in de werkomgeving. Maar wie is ...