24 mei 2018: The Future of Work tijdens The Next Web 2018

24 mei 2018: The Future of Work tijdens The Next Web 2018

The Future of Work wordt op 24 mei door ISS Facility Services naar het heden gebracht. Dat gebeurt tijdens The Next Web 2018 (TNW2018) in de Amsterdamse Westergasfabriek.

TNW2018 is het jaarlijkse tech-event dat 15.000 professionals uit organisaties van klein tot corporate uit de tech, media, marketing en dienstverlening samenbrengt. Tijdens twee dagen inspiratie worden 20 tracks aangeboden. ISS Facility Services host met Edge Technologies en Vodafone de track The Future of Work. Samen met 48 tech startups laat ISS als Integrated Service Provider de bezoekers zien wat de toekomst voor werkgevers en werknemers is.

Waarden van medewerkers

ISS presenteert zich in ‘The Box’, een speciale eventruimte die geheel in het teken staat van The Future of Work. Een toekomst die wordt gemaakt vanuit de overeenkomstige waarden van de medewerker en werknemer. Op de stand staan 48 startups die binnen de thema’s van The Future of Work de bezoekers inspireren en meenemen in hun duurzame en toekomstbestendige oplossingen. Met deze startups en de andere partners in ‘The Box’ heeft ISS Facility Services een duidelijk perspectief tijdens TNW2018: "Together we define The Future of Work".

Workplace experience

Voor thema's als workplace experience, employee engagement, organizational culture, recruitment en procurement is TNW2018 een uitstekende gelegenheid om een idee te krijgen van de realiteit van morgen. Op 24 mei van 13:30 tot 17:30 uur staat The Box in het teken van thema’s die nu of straks de The Future of Work bepalen: Offices of the future; Work-life integration; Dark interactions & employee data; Skills & careers of the future; Company culture; en Creative communities & meeting spaces.

Bron: ISS Facility Services

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

donderdag 24 mei 2018permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven