17 november 2022: Workplace management future leadership programma

17 november 2022: Workplace management future leadership programma

De opleiding voor young professionals om de werkomgeving van de toekomst te realiseren vanuit een FM, HR, IT, vastgoed visie.

Samenwerken, netwerken, innoveren en ervaren zijn de kernwoorden voor de opleiding workplace management voor de next generation. Na 5 succesvolle edities van de reguliere opleiding workplace management is het nu tijd voor een speciale editie voor Young Professionals. De uitgangspunten van de opleiding zijn hetzelfde, namelijk synergieën vinden tussen de afdelingen FM, HR, IT en vastgoed om zo vanuit deze gezamenlijke disciplines tot een duurzame werkomgeving te komen waar (toekomstig) talent graag wil werken. 

Met een groep van maximaal 15 vakprofessionals ga je aan de slag met het creëren van een werkomgeving, waarin niet alleen talent kan floreren, maar ook alle hedendaagse uitdagingen omtrent duurzaamheid, hybride werken, het nieuwe bouwen en tekorten op de arbeidsmarkt meegenomen worden.

Onderdeel van het future leadership programma is natuurlijk ook om nieuwe mensen te leren kennen. Ga nog eens goed in gesprek met de docenten en mede-deelnemers en ontdek hun best-practises en uitdagingen. Tussen de tweede en derde dag van de opleiding zit namelijk een overnachting inclusief diner en ontbijt om elkaar ook wat beter te leren te kennen in een informele setting. 

Voor wie?

Het future leadership programma is voor Young Professionals van 25-35 actief in  de vakgebieden van Facility Management, Human Resource Management, ICT, vastgoed, mobiliteit, maintenance en duurzaamheid. Daarbij is enige werkervaring aan te raden, maar niet noodzakelijk. De opleiding is gericht op verbreding en op samenwerking tussen de verschillende vakdisciplines.

Interesse? Lees hier meer over deze opleiding en de inschrijfmogelijkheid

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

donderdag 17 november 2022permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven