ESG Executive Summit

ESG Executive Summit

donderdag 8 september 2022

Inschrijven

Nu de klimaatcrisis alom vertegenwoordigt is en sociale ontwrichting hoogtij viert, is Environmental Social Governance (ESG) het essentiële en krachtige bedrijfsinstrument geworden deze uitdagingen frontaal aan te pakken. Nieuwe bedrijfs-, sociale en beleggingsfilosofieën veranderen de economie en ook de vastgoedsector. Ze vragen om meer en betere informatie om beslissingen te nemen en leiden tot nauwere samenwerking tussen de stakeholders, van huurder, eigenaar, overheid tot financier. Alleen op die manier ontwikkelen we écht impact op een betere wereld en komen we een stuk dichter bij beter geïnformeerde en effectievere markten.

Blue Module, Signify en Smart WorkPlace en nodigen u uit voor een exclusieve bijeenkomst met executives die bovenstaande stakeholders vertegenwoordigen. Drie prominente sprekers geven hun visie op ESG en hoe zij vanuit verschillende perspectieven invulling geven aan de businesscase van duurzaam vastgoed.

Een unieke rondleiding door het Van Gogh Museum is onderdeel van het programma.

Wij willen inspireren, verbinden en activeren tijdens deze exclusieve en informele avond. Deelname alleen op uitnodiging.

Programma

Wij ontvangen u graag tussen 18.00u – 18.30u in het Van Gogh Museum aan het Museumplein 6 te Amsterdam. We verzorgen een aantal kleine gerechtjes tijdens de diverse netwerkmomenten voor u.
De avond zal rond 21.00u ten einde zijn.

Sprekers

Inschrijven

Interesse in sponsoring van ESG Executive Summit? Neem contact met ons op.

Stap 1:
Welkom

Het invullen van de registratiemodule neemt slechts enkele minuten in beslag.

Al geregistreerd, maar je inschrijfbevestiging kwijt?

Verstuur de bevestiging opnieuw

Je gegevens
Dieetwensen diner
Je eventcode

Aanmelding
0.00 (excl. BTW)

Belangrijk 
Als deelnemer ga je akkoord om op de deelnemerslijst te komen en dat deze gedeeld kan worden met de sprekers en partners.

 
Gegevens verwijderen & opnieuw beginnen

Stap 2:
Contactgegevens

Jouw volledige naam en de naam van de organisatie worden op de toegangsbadge vermeld. Wij vragen je deze op correcte wijze in te vullen, hiermee profileer je je namelijk onder de bezoekers.

Je gegevens (vervolg)
Organisatie

+  Collega toevoegen


Jouw gegevens worden gebruikt voor het toesturen van informatie over evenementen van Smart WorkPlace B.V., lees de volledige privacyverklaring.

Stap 3:
Adresgegevens

N.B. We vragen standaard om de factuurgegevens, ook als je je via een kosteloze uitnodiging registreert. Dit in verband met de inschrijfvoorwaarden.

Adresgegevens
incl. toevoegingen

Factuuradres
incl. toevoegingen

Stap 4:
Controleren

Als alle gegevens kloppen kan je op Afronden klikken om je inschrijving te bevestigen en een eventuele betaling te doen.
Pas dan is jouw registratie afgerond en ontvang je jouw inschrijvingbevestiging per e-mail. 

Extra e-mailadres voor bevestiging inschrijving

De bevestiging zal verstuurd worden naar . Wil je de inschrijvingbevestiging ook op een ander e-mailadres ontvangen?

Bijzonderheden
Akkoord
Jouw badge(s) - controleer je gegevens

Bevestiging opnieuw versturen

Vul onderstaande velden in, indien de gegevens voorkomen in het systeem wordt jouw inschrijfbevestiging opnieuw verzonden.

Terug naar boven