Bas Braaksma

Bas Braaksma

Experts SWP.

Functie:Commercial Director
Organisatie:Openr
Telefoon:06-36283906

E-mailadres:
Website:

Bas is sinds 1 oktober 2021 Commercial Director bij Openr en verantwoordelijk voor de verdere groei in Nederland en het uitbouwen van de propositie voor Enterprise klanten, property managers en kantoorgebouwen.

Openr is een Nederlandse oplossing die zich richt op gastvrijheid en slimme toegang. We  combineren een video intercom met flexibele toegangscontrole in één systeem wat zorgt voor gemak en flexibiliteit. Of je nu bij de koffieautomaat staat of aan de andere kant van de wereld bent, met één druk op de knop kan je vanaf iedere locatie je bezoekers, in beeld, te woord staan en de deur openen. Het online beheer maakt sleutelbeheer overzichtelijk, eenvoudig en betaalbaar. Beheerders van gebouwen kunnen het sleutelbeheer volledig digitaal uitvoeren.

Bas heeft een achtergrond in de Vastgoed branche en is daardoor in staat om zichzelf te verplaatsen in de schoenen van de vragende partij en daar op in te spelen. Gericht op de desbetreffende organisatie de voordelen in kaart brengen van Openr en specifieke mogelijkheden bespreken.

Social Media

Linkedin   

Naar het overzicht

Terug naar boven