Bert van Renselaar

Bert van Renselaar

Experts SWP.

Functie:Managing Partner
Organisatie:CFP

E-mailadres:
Website:

Mijn ambitie is om Nederlandse bedrijven te helpen hun voetafdruk op de aarde te verkleinen door minder fossiele brandstoffen en grondstoffen te consumeren. We kunnen de wereld een betere plaats maken en tegelijk kosten reduceren, onze afhankelijkheid van buitenlandse grondstoffen verlagen en ons toekomstperspectief versterken. Waar wachten we nog op?

Opgegroeid op een boerderij in Flevoland heb ik me altijd verbonden gevoeld met de natuur. Mijn jeugd heb ik doorgebracht in een omgeving van hard werken, ondernemerschap en innovatie die het boerenleven op het ‘nieuwe land’ kenmerkte. Ik houd ervan de mouwen op te stropen en problemen aan te pakken in plaats van te wachten tot iemand anders dat doet. Waarom zou je wachten tot morgen als je vandaag iets goeds kunt doen? Tijdens mijn studies heb ik een verdere interesse ontwikkeld in duurzaamheid in de breedste zin van het woord. Duurzaamheid gaat zowel over het isoleren van je huis als het omkijken naar de mensen om je heen. Het heeft te maken met gerechtigheid, voor de mens en voor de planeet die we ons thuis noemen. Voor arm en rijk, voor huidige en toekomstige generaties. Dat is mijn definitie van duurzaamheid.

Ik geniet ervan te werken aan een duurzame wereld door deze grote woorden in simpele acties om te zetten. Met de projecten van CFP help ik mensen de positieve impact van hun organisatie op de planeet en haar bewoners te maximaliseren. Dat doe ik omdat ik geloof dat we vooruitgang kunnen bereiken door te investeren in een duurzame toekomst. En daarmee kunnen we vandaag beginnen.

Nieuws

Social Media

Linkedin   

Naar het overzicht

Terug naar boven