Bote Scholtens

Bote Scholtens

Experts SWP.

Functie:Adviseur
Organisatie:TwynstraGudde
Telefoon:0622993346

E-mailadres:
Website:

De kwaliteit van de werkomgeving wordt steeds belangrijker. We brengen er veel tijd door, het moet functioneel goed werken en we willen ons er vooral op ons gemak voelen. In mijn opdrachten is daarom de wens van de eindgebruiker altijd het vertrekpunt. Geïnspireerd op Steve Jobs, die zei ‘Start with the customer experience, and then think backward’.

Ik help organisaties bij het professionaliseren van de facility & workplace dienstverlening. Mijn focus ligt daarbij op facilitaire regieorganisaties en help ze met regievoering, afwegingen op het gebied van sourcing, facilitaire strategievorming en conceptontwikkeling. Hierbij stel ik altijd de eindgebruiker centraal. Wat zijn zijn wensen, behoeften en drijfveren? En hoe kan de facilitaire dienstverlening daarop aansluiten en voor hem van waarde zijn? Hiervoor doe ik Employee Experience onderzoek, op basis waarvan ik opdrachtgevers help om een facilitair dienstverleningsconcept te ontwikkelen.

Naast mijn opdrachten draag ik bij aan de ontwikkeling van het vakgebied. Ik onderzoek, publiceer en presenteer regelmatig en ik draag bij aan het jaarlijkse Facility & Workplace Marktonderzoek van Twynstra Gudde en FMN.

Social Media

Linkedin   

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven