Carolien Koek

Carolien Koek

Experts SWP.

Functie:Directeur
Organisatie:LSa
Telefoon:06-21439825

E-mailadres:
Website:

Meer dan ooit zien we dat Nederland in ontwikkeling is. Zowel sociaal als organisatorisch verandert er veel. Deze ontwikkelingen volgen en een bijdrage leveren aan organisaties door huisvesting aan te laten sluiten bij de behoeften van de mensen die hier werken, leren en ontspannen. Daar krijg ik energie van.

Ik sta voor realistische adviezen en de implementatie daarvan. Altijd gericht op vooruitgang én echt iets kunnen betekenen voor mensen, organisaties en de maatschappij. Dat doe ik met een energieke en positieve instelling en een structurele werkwijze. Ik vind het leuk om in teamverband te werken en weet daarbij doelen voor de toekomst te stellen en zaken vanuit een lange termijnperspectief te beschouwen. Daarbij combineer ik inhoudelijke deskundigheid met een scherp analytisch vermogen, creativiteit en daadkracht.

Hierbij ondersteun ik publieke en maatschappelijke organisaties die worstelen met de huisvesting en hoe die kan aansluiten bij de organisatie. Aanvullend ben ik gespecialiseerd op het gebied van veranderkundige processen. Waarbij ik de balans breng tussen de behoeften van de gebruikers, de gewenste prestatie, de financiën en de risico’s over de gehele levenscyclus van de assets. Om goede beslissingen te kunnen nemen zodat het vastgoed een toegevoegde waarde levert aan de strategische doelstellingen van de organisatie en haar bedrijfsproces. Samen met mijn fantastische collega’s onderzoek en onderbouw ik de adviezen vanuit meerdere invalshoeken technisch en organisatorisch. Ik vind het belangrijk om de complexe vraagstukken om te zetten naar praktische oplossingen waar onze opdrachtgever iets mee kan.

Social Media

Linkedin   

Naar het overzicht

Terug naar boven