Geanne van Arkel

Geanne van Arkel

Experts SWP.

Functie:Strategic sparring partner
Organisatie:BiomimicryNL
Telefoon:06-11134760

E-mailadres:

Geanne van Arkel werkte als hoofd duurzame ontwikkeling bij Interface. Zij stond aan het roer van het succesvolle programma  rondom Mission Zero en daaropvolgend Climate Take Back. Door interne en externe ambassadeurs te verbinden aan de missie, bereikte zij met haar collega’s en netwerkpartners grote besparingen, slimme innovaties en vernieuwende business modellen, verbetering van samenwerking en trots. 
Zij werkte binnen AmbassadorWise samen met Charlotte Extercatte om directies en programmamanager te helpen in het versnelt transformeren naar toekomstbestendige organisaties. Dat daarin wordt gewerkt met de duurzame werelddoelen als kompas en de principes van leren uit de natuur, is voor haar vanzelfsprekend.

Ze is afgestudeerd als textielingenieur en heeft een master in Biomimicry – het leren van de natuur. In 2018 werd zij verkozen tot MVO manager van het jaar, met name vanwege haar holistische perspectief op duurzame ontwikkeling in het bedrijfsleven; klimaat-positief, natuur-inclusief, sociaal, biobased én circulair. Geanne krijgt als geen ander mensen in beweging door een uitdagende visie te koppelen aan systeemdenken en ‘gewoon doen’.

Begin 2021 start de nieuwe Fasttrack Fast Forward to 2030 waarin zij directies en programmamanagers helpen met het uitnutten van onderbenut potentieel op de werkvloer in slimme netwerken van ambassadeurs in deze Decade of Action.

Social Media

Linkedin   

Naar het overzicht

Terug naar boven