Hans Topée

Hans Topée

Experts SWP.

Functie:Adviseur
Organisatie:Dewerkplaatsfabriek
Telefoon:+31 6 50 27 28 28

E-mailadres:
Website:

Hans kan op basis van een jarenlange ervaring in organisatieadvies, huisvesting, facility management en design mensen en daarmee organisaties begeleiden, uitdagen en ondersteunen op het brede vlak van zowel de harde als aan de zachte kant van het “werken”, “organiseren” en "faciliteren".

Het succes van het werk van Hans dankt hij niet alleen aan de kwaliteit van het werk. Het komt neer op attitude, gevoel, benadering van de opdracht en de wijze waarop hij opereert in teams en hoe hij omgaat met de diversiteit in zijn omgeving.

“Terwijl ik goed luister om de organisatie, de business en de behoeften van mensen te begrijpen, deel ik mijn kennis en ervaring. Ik kan bijdragen aan het nadenken over de business en haar brede omgeving. Het gaat daarbij om context, DNA, doel en strategie. Tegelijkertijd realiseer ik me de effecten op de faciliteiten en de mensen van de organisatie en visa-versa. Ik ben een Mensen-mens, Organisator, Projectmanager en Interim- en Verandermanager en geloof in het resultaat van het team als waarde in het bedrijfsproces.”

Zijn specialismen zijn Bedrijfsvoering, Imago-denken, Klant-focus, Gastvrijheid, Conceptdenken, Werkomgevingsdesign, Inleven, Vrijdenken en Vertalen.

Doorspekt met een brede visie en door zorgvuldig en snel (mee)schakelen kan Hans de organisatie voorzien van functionele en financiële voordelen. Zo creëert hij een echt waardevolle samenwerking.

Social Media

Linkedin   

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven