Jacco Evink

Jacco Evink

Experts SWP.

Functie:Sales Manager
Organisatie:PD Group
Telefoon:06 11 92 67 05

E-mailadres:
Website:

Jacco Evink is een enthousiaste en ervaren accountmanager bij PD Group, waar hij sinds september 2016 werkt. Met bijna acht jaar ervaring binnen het bedrijf, heeft hij zich gespecialiseerd in het leveren van innovatieve, creatieve en duurzame totaaloplossingen voor huisvestingsvraagstukken. Hij is een waardevolle sparringspartner voor zijn klanten en brengt in projecten graag de verwachtingen van werkgever én werknemer in balans.

Bij PD Group werkt hij nauw samen met zijn relaties en begeleidt hen van start tot finish in de realisatie van verschillende projecten. Van de inrichting en verbouwing van nieuwe panden tot volledige renovaties en kleinere ruimtelijke veranderingen. De nadruk ligt altijd op ontzorging en het creëren van aantrekkelijke werkomgevingen door middel van innovatieve en circulaire oplossingen.

Jacco's academische achtergrond ligt in commerciële economie, met een bachelor van Windesheim en aanvullende trainingen in o.a. Europese aanbestedingen. Zijn uitgebreide ervaring en veelzijdige kennis maken hem een waardevolle expert binnen PD Group en een gewaardeerd gesprekspartner daarbuiten.

Social Media

Linkedin   

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven