Jan Hellenbrand

Jan Hellenbrand

Experts SWP.

Functie:Adviseur/consultant hybride werken
Organisatie:Ricoh Nederland
Telefoon:06-29168389

E-mailadres:
Website:

Jan Hellenbrand is specialist omtrent hybride werken. Hij adviseert organisaties hoe ze effectief kunnen communiceren en soepel met elkaar kunnen samenwerken, ook op afstand. Hij heeft meer dan 13 jaar ervaring in de audiovisuele branche. Zijn specialisme rondom audiovisuele communicatie heeft hij inmiddels uitgebreid naar expertise rondom een compleet digitale werkomgeving. 

Hij heeft een sterk netwerk met opdrachtgevers, leveranciers, fabrikanten en uiteraard ook binnen Ricoh Europa, de grootste system integrator van Europa. Hierdoor is hij goed op de hoogte van innovaties, trends en marktontwikkelingen. Ook weet hij perfect de vraagstukken van MKB organisaties en grote multinationals te vertalen naar maatwerk advies en realisatie van grootschalige projecten.

Jan Hellenbrand, specialist op het gebied van hybride werken: “Wat mij elke dag enthousiast maakt in mijn werk is om de inzet van communicatietechnologie te vertalen naar voordelen voor eindgebruikers. Dit met als doel, locatieonafhankelijk, efficiënter te communiceren en effectiever te kunnen werken in een prettige werkomgeving.”

Social Media

Linkedin   

Thema's

Hybride werken

Naar het overzicht

Terug naar boven