Joyce van de Velde

Joyce van de Velde

Experts SWP.

Functie:Manager Smart Buildings
Organisatie:Croonwolter&dros
Telefoon:+31653805962

E-mailadres:
Website:

Joyce is manager Smart Buildings bij Croonwolter&dros. Zij gelooft dat je met slimme gebouwtechnologie kan inspelen op belangrijke ontwikkelingen waar vastgoedeigenaren en gebruikers mee geconfronteerd worden. Het gaat hierbij om wet- en regelgeving waar gebouwen aan moeten voldoen en het technisch optimaal presteren van assets maar in steeds grotere mate over de beleving en het faciliteren van de gebruikers

Joyce is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Truestate; een integraal dataplatform waarmee in staat kan worden gesteld om gebouwprestaties realtime te monitoren en blijvend te optimaliseren. Vanuit Croonwolter&dros ligt de focus van oorsprong sterk op het gebouw en de installaties, met Truestate maken we ook echt de link naar het gebruik en de gebruikers. Alleen door dit integraal te bekijken en te beoordelen kunnen we vastgoedeigenaren en facilitair managers voorzien van de juiste stuurinformatie en met hen het gesprek aan gaan over bijvoorbeeld TCO.

Er ligt een enorme opgave voor ons in het kader van de verduurzaming van de bestaande gebouwde omgeving en Joyce is ervan overtuigd dat we hier een versnelling in kunnen realiseren wanneer we het met elkaar slimmer doen. Data, digitalisering en veranderende contractvormen zijn onderwerpen die hierbij steeds centraal staan.

We zien niet alleen dat onze klanten enorme stappen kunnen maken in het kader van verduurzaming maar we kijken natuurlijk ook naar onszelf als Croonwolter&dros. Door meer data gedreven te werken zijn we in staat om een steeds groter deel van onze dienstverlening aan onze klanten remote te doen en onze footprint te verkleinen en de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren.

Social Media

Linkedin   

Naar het overzicht

Terug naar boven