Kees Rezelman

Kees Rezelman

Experts SWP.

Functie:Managing Consultant
Organisatie:AT Osborne
Telefoon:+31(0)653506198

E-mailadres:
Website:

Kees is als Managing Consultant voor het (Hoger) onderwijs verantwoordelijk voor de advies- en marketingactiviteiten op gebied van huisvesting en vastgoed in de verschillende onderwijssectoren. Daarnaast is hij vanuit een brede ervaring van meer dan 20 jaar op het gebied van project- en programmamanagement betrokken bij de ontwikkeling van complexe ver– en nieuwbouwprojecten. en strategische adviestrajecten op het gebied van huisvesting en vastgoed.

In deze 20 jaar heeft Kees niet alleen onderwijsinstellingen als opdrachtgever gehad. Hij is in de profit sector adviseur en projectmanager geweest voor bedrijven als Philips, TNT, Post NL, SAP, DSM en bij de meeste banken in Nederland, zoals ABN AMRO, ING, Fortis, SNS, Rabobank en a.s.r.. Ook is hij door veel opdrachtgevers in Non Profit sector gevraagd. Voorbeelden zijn RVB, tientallen gemeentes, NOS, RWS en vele ZBO’s.

Kees is analytisch en inhoudelijk sterk op verschillende terreinen en weet complexe problemen inzichtelijk en begrijpelijk te maken en daarmee geschikt voor besluitvorming. Kees wordt gekenmerkt door z’n opdrachtgever als een vakkundige en praktische adviseur en manager met een ‘getting things done’-mentaliteit. Zijn werkwijze kenmerkt zich door een effectieve, adequate en klantgerichte aanpak. Zijn helikopterview en oplossingsgerichtheid zorgen er bovendien voor dat ze snel tot de kern van problemen kan komen en deze voor haar klanten weet op te lossen.

Kees is veelal helder en direct in zijn benadering en heeft brede skills om grote projectorganisaties aan te sturen en er ook echte teams van te maken. Een mooi compliment van een van z’n opdrachtgevers bij de Radboud Universiteit en thans voorzitter RvB DUWO luidt: ‘Heel veel dank voor jouw fantastische communicatie, openheid en doelgerichtheid. Als voorzitter van de stuurgroep nieuwbouw Grotius gebouw alle complimenten en heel veel dank’.

Kees is thans werkzaam als adviseur en project- programmamanager bij de Radboud Universiteit. Voorbeelden van recente projecten en programma’s zijn:

Nieuwbouw Grotiusgebouw

Campus Radboud Universiteit

Nieuwbouw faculteitsgebouw Sociale Wetenschappen

Naast de werkzaamheden binnen AT Osborne is/was Kees lid van verschillende organisaties, zoals:

Gastdocent ASRE-UvA op het gebied van CREM;

IPMA; als een van de eerste Senior Projectmanagers in Nederland IPMA-B gecertificeerd in het werkveld Real Estate;

Medeoprichter van Platform Duurzame Huisvesting;

Naar het overzicht

Terug naar boven