Marc de Vries

Marc de Vries

Experts SWP.

Functie:Creative Director
Organisatie:Profile Project BV
Telefoon:070 39 09 590

E-mailadres:
Website:

De tijd van saaie kantoren is voorbij. Meer dan ooit speelt kantoorinrichting een cruciale rol in het werkgeluk van medewerkers. Ga maar na, wie de hele dag in een fijne, gezonde en inspirerende werkomgeving zit, zal productiever en gelukkiger zijn dan een medewerker die dagelijks in een klein hok onder tl-verlichting moet zitten. Tegenwoordig zien we businesscenters, shared workplaces en ontspanningsruimten. Want naast hard werken, moet er ook voldoende ruimte zijn om onder het genot van een goede kop koffie even te relaxen.

Medewerkers vinden dit tegenwoordig overigens geen luxe, maar een vereiste. En het is verstandig om daarnaar te luisteren want door de war for talent wordt het vinden, binnenhalen en houden van goede mensen steeds lastiger. Een dynamische werkplek kan daaraan bijdragen. Daarnaast toont ook onderzoek aan dat een fijne werkplek bijdraagt aan een hogere productiviteit en een betere gezondheid. En vitale medewerkers, dat willen we toch allemaal?

Om die reden heb ik in 1987 Profile Project opgericht. Om bedrijven te helpen een inspirerende inrichting te creëren en zich zo optimaal te profileren. Het idee ontstond al tijdens mijn studie HEAO CE en inmiddels bestaat het bedrijf uit tien medewerkers – waarvan vier ontwerpers en vijf projectmanagers. Ik ben er ontzettend trots op dat we al ruim 35 jaar ‘healthy spaces’ voor onze klanten mogen creëren. Spaces waar medewerkers perfect kunnen functioneren en zich prettig voelen. Spaces met voldoende zuurstof, daglicht en groen. En spaces waar er balans is tussen werken, concentreren, samenkomen en relaxen. Dat zijn namelijk essentiële ingrediënten voor die gezonde en productieve medewerkers. En op medewerkers mogen we met zijn allen best wel zuinig zijn, want zij zijn het kapitaal van elke onderneming. 

Op onze site www.profileproject.nl geven we u een kijkje in de wereld van projectinrichting. We laten zien hoe het een effectief middel kan zijn in employer branding en welke slimme oplossingen zorgen voor een inspirerende werkomgeving. Ook enkele klanten van ons komen aan het woord. Wilt u liever bekijken hoe het er in de praktijk aan toe gaat? Ook bij Profile Project houden we van vitale medewerkers en dus testen we graag alle oplossingen zelf ook uit. Kom dus vooral eens langs om inspiratie op te doen.

Hopelijk tot snel!

Social Media

Linkedin   Twitter   

Naar het overzicht

Terug naar boven