Paul Wessels

Paul Wessels

Experts SWP.

Functie:Co-Founder
Organisatie:Blue Module

E-mailadres:
Website:

Paul Wessels MRICS is mede-oprichter van proptech bedrijf Blue Module en helpt eigenaren en ontwikkelaars écht impact op de wereld te hebben met gezond en duurzaam vastgoed. 

De huidige megatrend ESG (environmental, social, governance) is een ingrijpende verandering ten opzichte van wat we eerder ‘duurzaamheid’ noemden. ESG staat voor een meer holistische benadering waarbij duurzaamheid wordt gecombineerd met thema’s als gezondheid en welzijn.

Kenmerk van de ESG-beweging is dat de prestaties op het gebied van duurzaamheid en gezondheid objectief moeten worden gemeten en dat resultaten en acties openbaar moeten worden gedeeld. In welke fase je met je organisatie ook zit, het is tijd het ESG-tijdperk volledig te omarmen. Het vermogen om prestaties en voortgang in duurzaamheid en gezondheid te meten bepaalt het verschil tussen winnaars en verliezers.

Paul heeft jarenlange ervaring met het organiseren en vertrouwelijk omgaan met data in het vastgoed. Hij was eerder als founding partner betrokken bij informatie en databedrijf PropertyNL en daarvoor bij Vastgoedmarkt. Hij is opgeleid als taxateur en heeft diverse nevenfuncties waaronder het voorzitterschap van de RICS-werkgroep Research & Innovatie.

Social Media

Linkedin   

Naar het overzicht

Terug naar boven