Richard Stoop

Richard Stoop

Experts SWP.

Functie:Strategic Account Manager
Organisatie:PROCOS Group
Telefoon:+31 624 636 624

E-mailadres:

Richard Vincent Stoop is commercieel verantwoordelijk voor de Nederlandse markt bij de PROCOS Group. De PROCOS Group helpt organisaties al 32 jaar met het ontwerpen van hun fysieke en digitale werkomgevingen. Hierbij is het menselijke aspect altijd leidend, omdat het geen zin heeft om een slim gebouw of een kantoor te ontwikkelen zonder na te denken over manier waarop het gaat worden gebruikt en moet worden beheerd.

De PROCOS Group werkt graag aan oplossingen binnen complexe, dynamische en slimme werkomgevingen. Het bedrijf is vooral gespecialiseerd in data-gedreven technologieën die het nieuwe (hybride) werken ondersteunen. Hiervoor heeft PROCOS Group zelfs een dedicated softwareapplicatie ontwikkeld die Facile heet.

Stoop is zelf vooral geïnteresseerd in hoe technologische oplossingen onze tijd op het werk beter kunnen maken. Door bijvoorbeeld door saai en repetitief werk te automatiseren blijft er meer tijd over voor die creatieve, boeiende en mensgerichte werkzaamheden die de meeste waarde toevoegen.

Naar het overzicht

Terug naar boven