Tim van der Plaats

Tim van der Plaats

Experts SWP.

Functie:Co-Founder & Commercial Director
Organisatie:CIAO Nederland
Telefoon:+31 (0) 681800723

E-mailadres:
Website:

Tim van der Plaats is een van de oprichters van CIAO. Hij won in 2020 de prijs van beste ondernemer onder de 25 jaar door MT/Sprout. Eerder richtte hij, samen met zijn compagnons, al het op Salesforce.com gebouwde vastgoed management platform Wunderbricks op.

Het doel van Tim met CIAO is simpel: “het helpen van organisaties om hybride werken te omarmen, waardoor medewerkers de flexibiliteit krijgen om te kiezen waar, wanneer en met wie ze werken”. Echter is de implementatie van een cultuurverandering groter, er komt immers veel bij kijken. Gelukkig helpt de brede kennis van technologie en de ervaring van verschillende klanten van CIAO bij het verder ontwikkelen van een goede werkwijze voor bedrijven.

Zo maken verschillende bedrijven al enthousiast gebruik van de producten die Tim en zijn team (dat bestaat uit meer dan 15 nationaliteiten) hebben geleverd, waaronder: Independer, Greenchoice, Bouwinvest, Colliers, Sixt en nog vele andere. “De markt verandert continu en er is geen goed of fout, het is vooral luisteren, experimenteren en analyseren. Daarnaast is het samenwerken met andere partners cruciaal om gezamenlijk tot steeds betere oplossingen te komen”. 

Social Media

Linkedin   

Thema's

Digitalisering

Naar het overzicht

Terug naar boven