Tom Haak

Tom Haak

Experts SWP.

Functie:Directeur
Organisatie:HR Trend Institute
Telefoon:06 2706 1161

E-mailadres:
Website:

Tom Haak is oprichter en directeur van het HR Trend InstituteVoor 2014 had Tom senior HR-posities bij Arcadis, Aon, KPMG en Philips. Hij wordt nu gezien als een van de leidende 'thought leaders' op het gebied van HR, in Europa en ook daarbuiten. 

Het HR Trend Instituut detecteert, volgt en stimuleert slim en creatief gebruik van trends op het gebied van mensen en organisaties. Waar mogelijk is het instituut ook een trendsetter. Tom schrijft veel over HR-trends, HR-tech en -innovaties, hij inspireert HR-teams om de impact van HR te vergroten en hij spreekt regelmatig op internationale congressen. Ook adviseert hij organisaties bij het opstellen van hun HR-strategie en de inrichting van de HR-organisatie. Tom heeft veel interesse in innovatief HR, HR-technologie en hoe organisaties kunnen profiteren van trend shifts.

Wat drijft Tom? Door slim gebruik van techniek, en veel meer focus op de individuele wensen, behoeftes en mogelijkheden van medewerkers kan het leven in en rond organisaties veel leuker en efficiënter worden. Niet in de toekomst, maar nu. Tom hoopt organisaties en professionals te inspireren door het delen van zijn kennis, inzichten en de vele mooie voorbeelden die hij heeft verzameld.  

Social Media

Linkedin   Twitter   

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven