Tom van Maris

Tom van Maris

Experts SWP.

Functie:Sales Director
Organisatie:BakkerElkhuizen
Telefoon:06-25034836

E-mailadres:
Website:

Ik ben reeds 18 jaar op avontuur om gezondheid en productiviteit van de digitale werker op een hoger niveau brengen. Ik heb een achtergrond in Industrieel Ontwerpen aan TU Delft, waar ik de kennis en kunde heb ontwikkeld om behoefte van mensen om te zetten in oplossingen. Ergonomie inzetten om de digitale werker naar een hogere fysieke en mentale fitheid te krijgen is het doel.

Afgelopen jaren heb ik in Nederland, maar ook internationaal mijn vleugels uitgeslagen om samen te werken met organisaties die gezondheid van de digitale werker hoog in het vaandel hebben. Mijn kennis zit in oplossingen rondom de werkplek en in mentale fitheid. Deze kennis deel ik graag bij het invulling geven van beleid rondom duurzame inzetbaarheid van medewerkers.

Hierbij is het een mooie kans om management van HR/ Arbo, Facilitair en IT bij elkaar te brengen in ‘hybride werken’ projecten. Kennis delen is iets wat ik graag doe.

Als je verder wilt komen, gaat dat eenmaal beter samen met anderen. En het is ook leuker. Aarzel dus niet om een lijntje uit te gooien!

Social Media

Linkedin   

Naar het overzicht

Terug naar boven