Vera Dide van Oene

Vera Dide van Oene

Experts SWP.

Functie:Chief Vytality Officer
Organisatie:VytalX
Telefoon:06-52642670

E-mailadres:
Website:

Vera Dide van Oene is (mede)oprichter en Chief Vytality Officer van VytalX. Ze adviseert en begeleidt organisaties bij vraagstukken rondom vitaliteit. Dit doet ze op een vernieuwende, holistische en verfrissende manier. Ze coacht directeuren naar vitaal strategisch leiderschap en MT’s en medewerkers naar vitale teams.

De cursussen van VytalX zijn ontwikkeld op basis van een wetenschappelijk raamwerk aangaande vitaliteit gecombineerd met de expertise uit de bedrijfskunde, fysiotherapie, diëtiek en (gezondheid)psychologie.

“Ik merk dat het voor bedrijven steeds moeilijker wordt om young capital binnen te krijgen, medewerkers betrokken te houden en om productieve teams te realiseren. Geregeld hoor ik aan de andere kant dat werknemers overmatige werkstress ervaren, beperkte autonomie hebben in hun functie en zelden positieve feedback ontvangen van management. Deze factoren leiden tot een significant hoger ziekteverzuim, lagere betrokkenheid en wantrouwen. In onze trajecten helpen we deze problemen op te lossen. Het mooiste aan mijn werk is dat ik een verschil kan maken voor het individu en de organisatie. Van directeur, tot werknemer. Door te coachen op individueel niveau, groepsniveau en ook strategisch niveau kunnen we samen veel verandering teweeg brengen. Die ene procent zijn die de trigger aanzet tot verandering, daar ligt voor mij de kick, Of dat nu is: een directeur helpen een zijn organisatie nog vitaler en strategischer aan te sturen, als leider, niet als manager of een team om hechter te worden of iemand 5 kilo laten afvallen. Iedere uitdaging is uniek en net zo bijzonder.”

Thema's

Happy & Health

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven