Wilfried Polman

Wilfried Polman

Experts SWP.

Functie:Manager Business Solutions
Organisatie:Arrange Integrated

Mijn naam is Wilfried Polman, Manager Business Solutions, bij Arrange Integrated.  Arrange Integrated maakt, net als Arrange Interim en Arrange Consultancy, onderdeel uit van ArrangeGroup. Mijn basis ligt bij Arrange Interim, waar ik gedurende zeven jaar verschillende facilitaire opdrachten en functies heb vervuld bij onder andere UPC, Delta Lloyd, Nederlandse Spoorwegen, Philips en Nationale Nederlanden. Na deze interim periode heb ik vier jaar gewerkt bij AAFM (inmiddels HeyDay), waar ik mijn eerste ervaring opdeed in het ontwerpen en realiseren van facilitaire oplossingen. Daarna kreeg ik de mogelijkheid om weer binnen ArrangeGroup te starten, wat ik met beide handen heb aangepakt. Ik ben direct betrokken bij de ontwikkeling van Arrange Integrated, waar ik supertrots op ben.

Binnen Arrange Integrated ben ik verantwoordelijk voor het Servicecentrum en het team Solutions. Het Servicecentrum is een centraal aangestuurd team dat lokale FM teams ondersteunt op het vlak van kwaliteit en continuïteit. Het team Solutions werkt als verbinder tussen intern (business) en extern (markt). Wij bieden oplossingen, ontwikkelt vanuit de behoeften in onze dienstverlening en trends en ontwikkelingen in de markt. Zo hebben wij onder andere het vernieuwende hospitality concept NUTTIG! ontwikkeld; een integraal concept waar de gast op ieder moment van de dag terecht kan voor verschillende activiteiten als werken, eten & drinken, ontmoeten en gemak.

Ik droom ervan om het voor ieder mens en werkgever mogelijk te maken een (werk)omgeving te bieden die de (fysieke en mentale) gezondheid bevordert en het (werk)geluk vergroot.

Thema's

Place Smart Work

Naar het overzicht

Terug naar boven