Wisse Stenchlak

Wisse Stenchlak

Experts SWP.

Functie:associate partner
Organisatie:Powerplant
Telefoon:06 31 65 26 16

E-mailadres:
Website:

Wisse Stenchlak is Associate Partner bij Powerplant. Powerplant is een naam, die kracht bij zet aan een design studio die zich focust op gezonde en duurzame werk- en horeca omgevingen. Opgebouwd uit een sterk merk met sprekende communicatie, energieke hospitality services en een circulair interieur. Bedacht vanuit de mens en natuur. Sterke eigenschappen van Wisse zijn ondernemerschap, netwerken en verbinden, analytisch- en conceptueel vermogen.

Na zijn studie Facility Management (Hogeschool Utrecht Amersfoort, 2009) en voor zijn huidige rol bij Powerplant heeft Wisse ervaring opgedaan binnen de sectoren Facility Management en Vastgoed in diverse rollen met als rode draad commercie en innovatie bij ArrangeGroup, ISS, HEYDAY en als zelfstandig ondernemer met Atelier Facilitair. Na zijn ervaring in workplace- en facility management is hij de afgelopen jaren ook actief geworden in het vastgoed en was betrokken bij innovatieve mixed use vastgoedprojecten voor eigenaren, beleggers en ontwikkelaars.

Een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de gebouwde omgeving is voor Wisse erg belangrijk. Naast zijn rol bij Powerplant publiceert hij regelmatig en is hij in het verleden spreker en dagvoorzitter geweest op diverse events. Naast zijn rol als expert bij SWP is hij ook actief binnen het Urban Land Institute in het Dutch Residential Council.

Wisse is specialist in het samenbrengen van de klantbehoeften, creativiteit en innovatie om zo een werkende gebouwde omgeving te realiseren voor alle stakeholders.

Social Media

Linkedin   

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven