Wisse Stenchlak

Wisse Stenchlak

Experts SWP.

Functie:associate partner
Organisatie:enbiun
Telefoon:06 31 65 26 16

E-mailadres:
Website:

Wisse Stenchlak is Associate Partner bij enbiun, met de focus om groei te realiseren van de studio en is als creatief strateeg betrokken in projecten. Enbiun (opgericht in 2002) ontwikkelt hospitality & werkplek concepten, waar de eindgebruiker centraal staat waarbij enbiun zich focust op duurzame- en gezonde oplossingen. Sterke eigenschappen van Wisse zijn ondernemerschap, netwerken en verbinden, analytisch- en conceptueel vermogen.

Na zijn studie Facility Management (Hogeschool Utrecht Amersfoort, 2009) en voor zijn huidige rol bij enbiun heeft Wisse ervaring opgedaan binnen de sectoren Facility Management en Vastgoed in diverse rollen met als rode draad commercie en innovatie bij ArrangeGroup, ISS, HEYDAY en als zelfstandig ondernemer met Atelier Facilitair. Na zijn ervaring in workplace- en facility management is hij de afgelopen jaren ook actief geworden in het vastgoed en was betrokken bij innovatieve mixed use vastgoedprojecten voor eigenaren, beleggers en ontwikkelaars.

Een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de gebouwde omgeving is voor Wisse erg belangrijk. Naast zijn rol bij enbiun publiceert hij regelmatig en is hij in het verleden spreker en dagvoorzitter geweest op diverse events. Naast zijn rol als expert bij SWP is hij ook actief binnen het Urban Land Institute in het Dutch Residential Council.

Wisse is specialist in het samenbrengen van de klantbehoeften, creativiteit en innovatie om zo een werkende gebouwde omgeving te realiseren voor alle stakeholders.

Social Media

Linkedin   

Naar het overzicht

Terug naar boven