Founding partner

Colliers International

Botersloot 27
3011 HE Rotterdam

T: +31 20 540 55 55

Hoe wilt u dat de mensen in uw organisatie werken, samenwerken en met elkaar omgaan? Dat is de belangrijkste vraag voor het scheppen van de beste werkomgeving die bijdraagt aan het succes van uw organisatie. We verbinden strategie met implementatie en leveren daarmee oplossingen die realistisch en uitvoerbaar zijn.

Wij zijn Colliers International, wij staan voor de nieuwe vastgoedwereld. Wij dragen bij aan een betere samenleving door een actieve rol te spelen in het oplossen van vastgoedvraagstukken. En wij verbinden globale marktontwikkelingen en complexe data met de wereld van kantoorgebruikers, vastgoedeigenaren en investeerders. Dit stelt ons in staat de sector van morgen te begrijpen en expert te zijn op de toekomst van vastgoed. Dankzij deze inzichten kunnen we waarde toevoegen aan de verschillende fases van de vastgoedcyclus en strategische klantrelaties opbouwen. We bieden creatieve oplossingen die niet alleen vandaag aantrekkelijk zijn, maar ook in de toekomst relevant en duurzaam blijven.

In Nederland werken we met 330 professionals die anders denken en de beste ideeën delen in een cultuur van ondernemerschap en klantgerichtheid. Onze opdrachtgevers kunnen rekenen op een betrouwbare partner die doordacht advies geeft. En een partij die hen de juiste kansen laat zien in de sectoren healthcare, hotels, industrial & logistics, offices, residential en retail. Natuurlijk zijn we aangesloten bij de belangrijkste organisaties in ons vakgebied zoals het Nederlands Register van Vastgoed Taxateurs, the Royal Institution of Chartered Surveyors, het Kwaliteitsregister van Makelaars VastgoedCert, en de Nederlandse Vereniging van Makelaars.

Wereldwijd telt Colliers International Group Inc. meer dan 15.000 medewerkers in 68 landen. Het dienstenaanbod bestaat uit: Agency, Asset Services, Capital Markets, Occupiers Services, Research en Valuation & Advisory Services.

Nieuws

Social Media

Linkedin   Twitter   Facebook   

Naar het overzicht

Terug naar boven