Founding partner

Interface Nederland BV

Industrielaan 15
3925 BD Scherpenzeel

T: (0)33 277 5555
F: (0)33 277 5554


Interface is 's werelds grootste producent van commerciële tapijttegels en is toonaangevend bij de ontwikkeling van materialen en processen die ervoor zorgen dat modulaire vloerbedekking minder vraagt van het milieu. Het bedrijf behoort tot de top drie van meest duurzame organisaties ter wereld en wil in 2020 de impact op het milieu tot nul reduceren; Mission Zero.

Innovatie staat bij Interface voorop. Het is de drijvende kracht achter vernieuwende producten en diensten zoals bij de collecties Human Nature, Net Effect, Global Change en ook met de TacTiles waardoor lijm overbodig is geworden. Daarnaast heeft Interface een zeer milieuvriendelijke backing ontwikkeld: CircuitBac Green. Voor de productie hiervan maakt Interface gebruik van een mix van CO2-negatieve bioplastics en minerale vulstof.

Interface is een groot voorstander van biophilic design. Het opnemen van natuurlijke systemen en processen in gebouwen en stedelijke landschappen is van essentieel belang voor de gezondheid van de mens. Meer dan 50 onderzoeken uit de hele wereld, zoals het Human Spaces-onderzoek, dat Interface heeft laten uitvoeren in samenwerking met professor psychologie Cary Cooper, tonen aan dat de natuur of omgevingen die de natuur nabootsen een positief effect hebben op onze gezondheid en ons welzijn. Interface verkent deze kracht van biophilic design ook in haar collecties, die natuurlijke oppervlakken, kleuren en texturen direct nabootsen.

Of het nu gaat om een kantoor, hotel, school, winkel of zorgcentrum, de vloeren van Interface geven uw ruimte een duurzaam, kwalitatief hoogwaardig, flexibel, mooi én uniek design.

Bezoekadres: Industrielaan 15, 3925 BD Scherpenzeel Google Maps

Social Media

Linkedin   Twitter   Instagram   

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven