Founding partner

JLL

Parnassusweg 727
1077 DG Amsterdam

T: +31 (0)20 5 405 405

JLL is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. Het is JLL’s visie om de wereld van vastgoed opnieuw vorm te geven, door waardevolle kansen en buitengewone ruimtes te creëren waar mensen hun ambities kunnen waarmaken. Hierdoor bouwt JLL aan een betere toekomst voor zijn klanten, zijn mensen en zijn omgeving.

Voor JLL is workplace een belangrijk speerpunt en een integraal onderdeel in zijn dienstverlening. Mede door een nieuwe generatie werknemers veranderen de behoeften en eisen van de werkplek. De werkomgeving is een onmisbaar element geworden bij de invulling van bedrijfsdoelstellingen. Een goede werkomgeving positioneert eindgebruikers optimaal om de uitdagingen rond het aantrekken van toptalent en digitale transformatie aan te gaan. Bovendien bieden vooruitstrevende workplaceconcepten de flexibiliteit die nodig is om in te kunnen spelen op veranderende marktomstandigheden. Een duurzame en gezonde workplace stelt werkgevers in staat om het welzijn van medewerkers ook bij toenemende werkdruk voorop te laten staan, zodat zij optimaal kunnen presteren.


Elke twee jaar reikt JLL zijn Winning Workplace Award uit. Deze prestigieuze prijs voor kantoorgebruikers die op een vooruitstrevende en innovatieve manier vormgeven aan hun workplace, wordt in het voorjaar van 2020 voor de vijfde maal uitgereikt.

Social Media

Linkedin   Twitter   Facebook   

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven