29 mei 2018: Fleet Mobility Live nieuwe naam voor jaarlijkse Fleetmanagement event

29 mei 2018: Fleet Mobility Live nieuwe naam voor jaarlijkse Fleetmanagement event

Het jaarlijkse Fleetmanagement event heet voortaan Fleet Mobility Live. De belangrijkste reden is de veranderende mobiliteitsvraag van de zakelijke rijder. Het event wordt gehouden op 29 mei in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

“Al jaren zien wij een ontwikkeling waar gedreven door technologische innovaties en een veranderende vraag de mobiliteitsmarkt aan het verschuiven is”, legt projectmanager Stijn van den Broek uit waarom voor deze nieuwe naam is gekozen.

Gedragsbeïnvloeding

“Steeds minder vanzelfsprekend kiezen organisaties de standaard leaseauto. Meer dan ooit te voren zetten organisaties mobiliteit in om het gedrag van medewerkers te beïnvloeden op het gebied van duurzaamheid, kosten en productiviteit.”

Van den Broek legt uit wat zien we hier van terug op het evenement. “Uiteraard waren de eerder genoemde veranderingen ook in de afgelopen jaren al zichtbaar op het evenement. Vanaf dit jaar zetten we echter vol in op deze veranderingen en richten we ons op een meer beleidsmatige doelgroep. Vaak zijn dit HR managers. In het programma komen thema’s terug als de veranderende mobiliteitsmix en gedragsverandering, juist bij deze thema gaan we ons richten op de beleidsmakers.”

Interactieve workshops

Het event kiest dit jaar een vertrouwd gezicht als dagvoorzitter. Meindert Schut, presentator van de BNR Nationale Autoshow heeft de leiding over het programma. Het programma heeft bekende elementen zoals de talkshows en break-outs. Maar het event zet dit jaar ook vol in op interactie doormiddel van 1-op-1 gesprekken en een groot aantal interactieve workshops rondom actuele thema’s. De voornaamst onderwerpen die tijdens deze editie aanbod komen zijn; WLTP, GDPR, blockchain, de veranderende mobiliteitsmix, elektrificering, gedragsverandering, veiligheid en Urban Mobility.

Mobiliteitsmanager van het jaar award

Voor de 15e keer wordt dit jaar de Mobiliteitsmanager van het jaar award uitgereikt, een vakprijs voor én door vakgenoten. Verantwoordelijken voor mobiliteit in de functie van mobiliteitsmanager, fleetmanager, HR manager, inkoopmanager, financieel manager of facilitair manager, kunnen zich hier aanmelden voor een nominatie. 

Arjen Juurlink van Friesland Campina ontving vorig jaar de award uit handen van zijn voorgangster Miranda Koning (Ymere). De jury roemde de integrale mobiliteitsaanpak die Juurlink kiest bij Friesland Campina. Hij is toegetreden tot de jury en zal dit jaar mede bepalen wie zijn opvolger gaat worden.

 ‘Nieuwe’ toetreders

Behalve een aantrekkelijke programma, beschikt het event over een beursvloer, dit is de plek om te netwerken met bestaande of nieuwe relaties. Meer dan 40 van de belangrijkste automotive- en mobiliteitsleveranciers presenteren zich hier aan de markt en gebruiken het event om hun productinnovaties te tonen. Naast traditionele partijen als importeurs en brandstofleveranciers zet het event vol in op de ‘nieuwe’ toetreders op de markt zoals bijvoorbeeld; leveranciers van mobiliteitskaarten en elektrische fietsen.

Het event wordt gehouden op dinsdag 29 mei 2018 in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Het event is kosteloos te bezoeken door iedereen die verantwoordelijk is voor mobiliteit binnen zijn of haar eigen organisatie. Klik hier voor meer info en aanmelding. 

Bron: Heliview

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

dinsdag 29 mei 2018permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven