14 november 2018: Coworking Europe Conference 2018 in Amsterdam 

14 november 2018: Coworking Europe Conference 2018 in Amsterdam 

nov16

Het grootste internationale evenement over coworking - Coworking Europe Conference 2018 – brengt van 14 tot en met 16 november bijna 500 co-workers uit 45 verschillende landen naar Nederland.

De Coworking Europe Conference 2018 vindt dit jaar plaats in Amsterdam. De organisatoren werken samen met de Coworking Amsterdam Association, de Startup Amsterdam en B.Amsterdam Building om het evenement dit jaar naar de Nederlandse gebieden te brengen. Ook Smart WorkPlace ondersteunt de conferentie. 

Bijna 500 coworking space-operators, community managers, spelers uit de industrie, kantoorontwikkelaars en investeerders uit meer dan 45 landen worden verwacht tijdens de driedaagse conferentie in B. Amsterdam, de grootste workspace voor startups in Europa.

Amsterdam groeit in snel tempo naar een van de grootste startup-steden in Europa. Coworking-ruimtes zijn in dat kader razend populair bij ondernemers en freelancerscene van de stad. Daarom is Amsterdam de aangewezen locatie om de Coworking Europe-conferentie van dit jaar te houden.

Coworking Europe 2018 gaat in op dit multidimensionale karakter van Coworking; een bloeiende industrie en een versterkende culturele beweging die het idee herformuleert van wat de werkplek zou moeten zijn en wat het zou moeten leveren in termen van menselijke interactie in de 21e eeuw. Bovendien is de conferentie een echt netwerkevenement voor alle co-working-gemeenschappen in heel Europa en daarbuiten.

Het programma en de opstelling van de spreker zijn te vinden op de website van Coworking Europe Conference. www.coworkingeurope.net.

Bron: Coworking Europe 

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

woensdag 14 november 2018permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven