14 november 2018: Indrukwekkende lijst van sprekers op Coworking Europe  2018

14 november 2018: Indrukwekkende lijst van sprekers op Coworking Europe  2018

nov16

Het programma en de sprekers van het grootste internationale evenement over coworking - Coworking Europe Conference 2018 – is rond. Een indrukwekkend aantal sprekers komt van 14 tot en met 16 november naar Nederland.

De Coworking Europe Conference 2018 vindt dit jaar plaats in Amsterdam. De organisatoren werken samen met de Coworking Amsterdam Association, de Startup Amsterdam en B.Amsterdam Building om het evenement dit jaar naar de Nederlandse gebieden te brengen. Ook Smart WorkPlace ondersteunt de conferentie. 

Bijna 500 coworking space-operators, community managers, spelers uit de industrie, kantoorontwikkelaars en investeerders uit meer dan 45 landen worden verwacht tijdens de driedaagse conferentie in B. Amsterdam, de grootste workspace voor startups in Europa.

Inmiddels is het programma rond, en is een indrukwekkende lijst van 54 sprekers aan de website toegevoegd. Kijk hier voor meer informatie over deze sprekers en kijk hier naar welke sessies op de agenda staan. 

Co-working Tour

De conferentie begint op 14 november, maar een dag eerder wordt de zogeheten Co-working Tour in Amsterdam gehouden. Speciaal voor hen die al een dag eerder in Amsterdam aankomen. Tussen 10 en 20 coworking spaces in Amsterdam zetten hun deuren open voor de Coworking Europe-deelnemers. Kijk hier voor meer informatie. Let op: SOLD OUT! 

Bron: coworkingeurope.net

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

woensdag 14 november 2018permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven