17 januari 2019: Eerste resultaten Healthy Workplace op symposium NoorderRuimte

17 januari 2019: Eerste resultaten Healthy Workplace op symposium NoorderRuimte

Na een halfjaar testen presenteren acht Healthy Workplace studenten hun eerste onderzoeksresultaten. Dat gebeurt op het symposium van NoorderRuimte te Groningen. 

Dit symposium vindt aanstaande donderdag 17 januari plaats van 9.30 – 12.00 uur. Op het symposium vertellen de studenten van Smart WorkPlace partner Healthy Workplace over hun onderzoek aan de hand van posters en live-demonstraties. 

Bij dit Kenniscentrum Noorderruimte - onderdeel van de Hanzehogeschool - is het eerste living lab rond de werkomgeving gevestigd, het living lab 0.1. Dit heet 0.1, omdat dit de plek is waar met name sensoren en meetmethodes worden getest. De data is op dit moment nog niet te gebruiken voor onderzoek.

Het living lab Groningen is ook de thuisbasis van de Healthy Workplace. Voor veel van de studenten is dit ook het startpunt voor hun onderzoek. Dit living lab is daarom ook volledig ingericht met ergonomische middelen, waardoor ook de studenten kunnen ervaren hoe het is om te werken met bijvoorbeeld zit-sta bureaus.

Op het symposium komen naast een gezonde werkomgeving ook andere actuele items rondom de gebouwde omgeving aan de orde. Zo zijn presentaties bij te wonen over de onderwerpen: Aardbevingen, Duurzaamheid, Gezondheid & Welzijn en Krimp. Kijk hier voor meer informatie en hier voor aanmelding.  

Bron: Healthy Workplace

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

donderdag 17 januari 2019permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven