21 maart 2019: Hoe haal je het maximale uit analytics en artificial intelligence?

21 maart 2019: Hoe haal je het maximale uit analytics en artificial intelligence?

Hoe haal je het maximale uit je analytics investering en hoe haal je Artificial Intelligence (AI) uit een ‘lab’ omgeving en maak je het schaalbaar? Dat leer je tijdens de Roadshow ‘Building a smarter organization with Analytics & AI’.

Er ontstaan steeds meer losstaande AI-projecten, het IT landschap wordt complexer en veel data bevinden zich nog steeds in silo’s. Om AI-projecten succesvol te implementeren en schalen heb je een gedegen platform nodig dat betrouwbaarheid en transparantie biedt ten aanzien van de data, modellen en achterliggende processen. En tegelijkertijd ruimte en vrijheid biedt voor creativiteit van Data Scientists om te experimenteren. Je wilt kunnen vertrouwen op een Analytics Platform dat de gehele Analytics Lifecycle ondersteunt, van data tot discovery tot deployment.

Tijdens de roadshow zijn er praktijkverhalen van o.a. ING, FPS Finance Belgium, Rijkswaterstaat en visieverhalen van experts. Ook hoor je hoe organisties analytics processen kunnen inrichten rondom de analytics lifecycle en hoe je door een optimale samenwerking tussen Business, IT en Data Scientists AI-projecten organisatiebreed uitrolt. 

Onderwerpen die aan de orde komen zijn onder meer:

 • AI, governance, ethiek en de noodzaak aan betrouwbare data.
 • Praktijkvoorbeelden van datagedreven innovaties van ING,
  FPS Finance Belgium en Rijkswaterstaat.  
 • De laatste ontwikkelingen in AI, machine learning, data preparatie,
   data governance en cloud en containermogelijkheden.
 • Platform as a Service.
 • Het schalen en automatiseren van herhaalbare processen.
 • De juiste balans tussen ‘choice’ en ‘control’.
 • Let's Play Data with Smart Darts.

Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om te netwerken, demo’s te bekijken en dieper op onderwerpen in te gaan met experts en vakgenoten.

De Roadshow wordt georganiseerd door SAS en vindt op 21 maart plaats in het BIMHUIS in Amsterdam. Deelname is kosteloos. Aanmelden kan hier.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

donderdag 21 maart 2019permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven