14 maart 2019: Welke HR-professional creëert de beste Employee Experience?

14 maart 2019: Welke HR-professional creëert de beste Employee Experience?

Om als organisatie geweldige resultaten te blijven realiseren, is het creëren van de beste employee experience op dit moment voor HR van levensbelang. Daarom organiseert de NVP de Employee Experience Challenge.

Een gelukkige werknemer is een productievere werknemer. Dat onderstrepen verschillende wetenschappelijke studies. In een digitale wereld met toenemende transparantie, de groeiende invloed van millennials en de impact van nieuwe ontwikkelingen op alle generaties op de werkvloer, verwachten werknemers een productieve, boeiende en plezierige werkomgeving. Ze willen een ‘totaalervaring’, waarbij het niet alleen gaat om wat de medewerker tijdens zijn employee journey doet, maar ook om wat hij voelt.

Organisaties worstelen om mensen te binden en te behouden. Traditionele systemen en tools zijn niet langer toereikend om medewerkers en teams gemotiveerd en betrokken te houden. Om als organisatie geweldige resultaten te blijven realiseren, is het creëren van de beste employee experience op dit moment voor HR – en dus voor jou – van levensbelang.

Als HR-Professional sta jij in de voorhoede van innovatie van de bedrijfscultuur en performance management. Hoe ga jij de beste employee experience creëren? En daarmee de impact van HR bij jouw organisatie vergroten?

Om daar achter te komen, organiseert NVP, het netwerk voor de HR-professionals, op 14 maart bij KPMG in Amstelveen de Employee Experience Challenge. De NVP heeft een gevarieerd programma voor je samengesteld, boordevol kennis, ervaringen en ideeën over employee experience. Laat je tijdens dit event meenemen in deze boeiende materie door sprekers die de zaken scherp voor je neerzetten, zodat je geïnspireerd en met de juiste bagage de vertaling naar jouw medewerkers en organisatie kunt maken.

Line-up sprekers

  • Erik Dirven (Time to Change) - ontwikkelt mensen en organisaties hun verborgen potentieel vrij te maken en te mobiliseren ten dienste van persoonlijke of collectieve verandering en vernieuwing.
  • Bas Kodden - weet als geen ander hoe hij leidinggevenden en professionals, vol inspiratie en energie zichzelf en hun organisaties in een vernieuwde staat van flow en bevlogenheid weten te brengen.
  • Heleen Mes (HappinessBureau) - adviseert organisaties en HR over geluk op de werkvloer.
  • Rutger Steygerberg (Top Employers Insititute Benelux) - zijn presentatie gaat over ‘Best practices van Employee Journeys werken aanstekelijk’.
  • Kay Formanek (KAY Diversity & Performance) - is gepassioneerd over diversiteit en hoe deze de maatschappelijke en zakelijke prestaties bevordert wanneer belangrijke barrières worden verwijderd.
  • Ties Molenaar (Effectory) - helpt organisaties inzichtelijk te maken hoe feedback en ideeën van medewerkers bijdragen aan succesvolle organisaties.
  • Wenda Bolink (Proof) - helpt organisaties bij het vertalen van hun ambities naar een awe-inspiring employee experience gedurende de gehele employee journey.
  • Mark van Stol (Deloitte) - adviseert HR bij transformatieprojecten oa op basis van employee experience onderzoek.
  • Amber Smeulders (SAP) - is HR Expert bij SAP Nederland.
  • Maggie Ammerlaan & Jelderik Schutz (Schiphol Group) - over hoe de luchthaven een maximale candidate experience creëert.

Voor informatie over het evenement click hier.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

donderdag 14 maart 2019permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven