28 maart 2019: Ronde Tafel ‘WorkPlace Analytics’

28 maart 2019: Ronde Tafel ‘WorkPlace Analytics’

SWP en Signify organiseren een Ronde Tafel gesprek over het thema ‘WorkPlace Analytics’. De rondetafel-gesprekken van SWP zijn strategisch, holistisch en integraal en vanuit het perspectief van de behoeften van de eindgebruiker.

De samenstelling van de groep deelnemers aan een Ronde Tafel van SWP is altijd verrassend breed en volledig gericht op ‘elkaar aanvullende kennis’. De focus ligt bij deze Ronde Tafel op de case van Royal Philips: heden en toekomst van ‘analytics’ als stuurinstrument voor de werkomgeving. Gepresenteerd door Guido Meijer, Directeur Center of Excellence Facilities Management.  Het gezamenlijk uitgangspunt is de ontwikkeling  van een slimme, gezonde en circulaire werkomgeving. De fysieke, mentale en virtuele plek waar HR, IT, Mobiliteit, Vastgoed en FM samenkomen. Het doel van deze Ronde Tafel is een gezamenlijke conclusie over de toekomst van WorkPlace Analytics voor Royal Philips. Deelnemers zijn onder andere SAS Institute en Work & People Analytics.

Na introductie door Guido Meijer worden drie stellingen besproken:

  1. Verzamelen van statistisch betrouwbare data over werkelijk gedrag van eindgebruikers is onmogelijk.
  2. De relatie tussen primaire werkprocessen en de geboden werkomgeving bepaalt Employee Experience.
  3. Met WorkPlace Analytics kan het ziekteverzuim met 1% worden beperkt.

De Ronde Tafel wordt gehouden op 28 maart in gebouw HTC48 op de High Tech Campus in Eindhoven. Tijdens de Ronde Tafel worden foto’s en geluidsopnamen gemaakt voor kwalitatief hoogwaardige publicatie in de mediakanalen van Smart WorkPlace. Een verslag van een eerdere Ronde Tafel over Health & Happiness is HIER te lezen.

Interesse in deelname aan deze Ronde Tafel? Stuur een mail naar Fred@SmartWP.nl

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

donderdag 28 maart 2019permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven