10 april 2019: Ronde Tafel ‘Design4Coworking’

10 april 2019: Ronde Tafel ‘Design4Coworking’

SWP, Tarkett en Flokk organiseren een Ronde Tafel gesprek over het thema ‘Design4Coworking’. De RT-gesprekken van SWP zijn strategisch, holistisch en integraal en vanuit het perspectief van de behoeften van de eindgebruiker.

De samenstelling van de groep deelnemers aan een Ronde Tafel van SWP is altijd verrassend breed en volledig gericht op ‘elkaar aanvullende kennis’. De focus ligt bij deze Ronde Tafel op de resultaten van de eerste fase van het CO3-onderzoek van ISS, Solved en SWP in samenwerking met Saxion Hospitality Business School  afstudeerder Luuk Motshagen. Zijn rapport ‘De criteria van Coworking’ vormt de aanleiding. Een kopie van zijn rapport kan worden aangevraagd via Luuk@SmartWP.nl Het gezamenlijk uitgangspunt voor de Ronde Tafel is de ontwikkeling  van een slimme, gezonde en circulaire werkomgeving voor toepassing in commerciele coworking concepten (CO3). De fysieke, mentale en virtuele plek waar HR, IT, Mobiliteit, Vastgoed en FM samenkomen. Het doel van deze Ronde Tafel is een gezamenlijke conclusie over het optimale design van een coworking locatie.

Na de introductie door Luuk Motshagen worden vier stellingen besproken:

  1. De fysieke inrichting van een coworking locatie bepaalt het imago van het concept.
  2. De criteria voor corporate coworking verschillen enorm van Commerciele Coworking Concepten. Het design dus ook.
  3. De combinatie van hoge materiaalkwaliteit en hoge werkplekbezetting is doorslaggevend voor succesvolle coworking concepten.
  4. Coworking is de commerciele versie van Activity Based Working. Het design verschilt niet.

De Ronde Tafel wordt gehouden op 10 april bij Flokk in Rotterdam. Tijdens de Ronde Tafel worden foto’s en geluidsopnamen gemaakt voor kwalitatief hoogwaardige publicatie in de mediakanalen van Smart WorkPlace. Een verslag van een eerdere Ronde Tafel over Health & Happiness is HIER te lezen.

Interesse in deelname aan deze Ronde Tafel? Stuur een mail naar Fred@SmartWP.nl

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

woensdag 10 april 2019permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven