21 mei 2019: Mobiliteit steeds meer van operationeel naar beleidsmatig en strategisch onderwerp

21 mei 2019: Mobiliteit steeds meer van operationeel naar beleidsmatig en strategisch onderwerp

Andere rollen binnen een organisatie worden steeds meer betrokken bij mobiliteit. Daarom is op Fleet Mobility Live ook ruimte voor het HR-programma.

Rondetafelsessies HR

In exclusief voor HR-managers toegankelijke rondetafelsessies wordt ingegaan op de uitdagingen waarmee HR-professionals te maken krijgen op het gebied van de mobiliteit van de medewerkers.

Trends in mobiliteit

Reizen is een belangrijk onderdeel van de werkdagen van uw medewerkers. Of het nu gaat om de trip van en naar huis of om de reis naar een klantlocatie of cursus. Deze reizen worden in toenemende mate beïnvloed door externe factoren zoals de toegenomen filedruk of het streven om duurzamer te reizen. Daar komen de ontwikkelingen binnen het vakgebied nog eens bovenop. Wat betekenen begrippen als generatiemanagement en employee experience voor uw mobiliteitsbeleid? Is uw mobiliteitsbeleid al klaar voor de toekomst?

Onder leiding van moderator Annemieke Stoppelenburg, partner bij Syndesmo, passeren deze vragen de revue. In haar dagelijkse werk adviseert ze bedrijven bij uitdagende verandervraagstukken.

Mobiliteit en gedrag

Een mobiliteitsbeleid aanpassen heeft effect op uw medewerkers. Zij zullen niet snel genegen zijn om hun reisgedrag aan te passen – terwijl dat wel essentieel is voor de uitvoering van uw mobiliteitsbeleid.

Moderator Jos Hollestelle, clustermanager bij Syndesmo, bespreekt aan tafel welke rol je als HR-manager kunt vervullen om het integrale mobiliteitsbeleid succesvol te implementeren.

Mobility manager van het jaar award

Tijdens Fleet Mobility Live wordt ook voor de negentiende keer de Mobility manager van het jaar award uitgereikt. Inmiddels zijn de drie finalisten bekend:

  • Tamara Gieze; zij is HR & Facility manager bij Arup
  • Jeroen Brink; hij is ketenmanager mobiliteit bij Alliander
  • Arno Veenman; hij is adviseur expertise HR bij De Volksbank N.V.

Fleet Mobility Live, dat op 21 mei plaatsvindt in het NBC in Nieuwegein, is dé netwerkdag voor verantwoordelijken van een wagenpark en/of mobiliteit binnen organisaties en aanbieders en leveranciers in de automotive sector. Het event staat elk jaar in het teken van de laatste ontwikkelingen in mobiliteitsbeleid.

Lees hier het volledige programma.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

dinsdag 21 mei 2019permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven