13 september 2019: Digitaal samenwerken op de campus van TU Delft

13 september 2019: Digitaal samenwerken op de campus van TU Delft

Hoe benut je de kansen die BIM biedt bij digitaal samenwerken op de campus van de TU Delft? Dat is het onderwerp van de BIM Loket Dialoogtafel 13 september op de Bouwcampus op de TU Delft.

De afdeling Campus & Real Estate (CRE) beheert de assets van TU Delft. Goed assetmanagement vraagt om toekomstbestendig informatiebeheer. Tijdens deze Dialoogtafel gaan deelnemers hierover het gesprek met elkaar aan. TU Delft en Kuijpers delen hun perspectief op langdurig beheer van informatie. Daarna gaan de deelnemers aan tafels uiteen om aan de hand van concrete praktijkvragen in dialoog te gaan. 

Met de BIM Loket Dialoogtafels richt het BIM Loket zich op een bredere groep van mensen die de bouw en het beheer willen vernieuwen. Het doel is om een platform te bieden voor interactie tussen smaakmakers, BIM’mers, creatievelingen en dwarsdenkers rond digitalisering en informatisering. Het BIM Loket ziet digitalisering en informatisering als enabler voor samenwerking en vernieuwing in de totale levenscyclus van de gebouwde omgeving. Met het platform wil het BIM Loket concrete meerwaarde bieden voor huidige problematiek op dit gebied maar ook vooruitkijken. De deelnemers zitten op persoonlijke titel aan, om oplossingsrichtingen te bedenken voor vragen die spelen op de gastlocatie.

Aanmelden voor de BIM Loket Dialoogtafel kan hier.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

vrijdag 13 september 2019permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven