10 september 2019: Wellbeing at Work-event opnieuw in Amsterdam

10 september 2019: Wellbeing at Work-event opnieuw in Amsterdam

Hoe kun je de werkomgeving verbeteren op het gebied van welzijn, zodat de werknemer optimaal profiteert? Daarover gaat het Wellbeing at Work-event, een eendaagse conferentie in Amsterdam op 10 september.

Het event, mede ondersteund door Smart WorkPlace, vindt voor het tweede achtereenvolgende jaar in Amsterdam plaats. Ditmaal is de locatie het Mövenpick Hotel aan de Piet Heinkade. Het event heeft dit najaar ook nog edities in Sydney (26 september), Toronto (8 oktober) en Londen (6 november).

De Wellbeing at Work-events zijn bedoeld voor HR-professionals en bedrijfsleiders. Zij kunnen van collega’s en experts leren over de laatste ontwikkelingen en successen op het gebied van welzijn, die kunnen bijdragen aan een betere prestatie van zowel het individu als het bedrijf.

Het event in Amsterdam heeft een gevarieerd programma, met sprekers van multinationals als ING, IBM, Heineken, Adidas en Booking.com. Ook Vincent le Noble, oprichter en CEO van Smart WorkPlace partner Measuremen, geeft tijdens het event een presentatie.

Voor meer informatie over het event click hier.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

dinsdag 10 september 2019permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven