19 september 2019: Geef uw eigen mobiliteitstransitie vorm

19 september 2019: Geef uw eigen mobiliteitstransitie vorm

Hoe ga je als werkgever in deze ‘transitietijden’ – van auto naar OV, deelauto en MaaS-app – om met het mobiliteitsaanbod richting medewerkers? Dat komt aan de orde tijdens de Fleet Lounge, op 19 september in Hotel Houten.

Ruim 64 procent van de Nederlanders is bereid zijn reisgedrag te heroverwegen zodra er een goed alternatief is, concludeert recent onderzoek van ABN AMRO. Maar tegelijkertijd wacht men nog op dat kwalitatief goede, betaalbare en betrouwbare alternatief (OV, deelauto, MaaS-app). Kortom, de eigen auto blijft nog wel even voor de deur staan. Ook al is de mobiliteitsmarkt onmiskenbaar in transitie.

Maar hoe ga je als werkgever in deze ‘transitietijden’ om met het mobiliteitsaanbod richting medewerkers? Welke (duurzame) leaseauto’s komen er nog in? Moet er ingezet worden op e-bikes, deelvervoer of besteed je alle ‘mobiliteitssores’ uit aan de werknemer door het geven van een budget? En als de autoregeling grondig wordt vernieuwd, hoe zorg je voor draagvlak?

Een spreker uit de praktijk – die al meerdere transities binnen organisaties heeft vorm gegeven – zal tijdens de Fleet Lounge de mogelijkheden schetsen. Daarna zijn er thematische Expert Kennistafels, waarbij experts proberen al uw vragen te beantwoorden.

De Fleet Lounge is een kennis- en netwerkevent, specifiek voor wagenparkbeheerders en beslissers omtrent zakelijke mobiliteit.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

donderdag 19 september 2019permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven