Workplace managers en ondernemers 'Op de stip' bij SWP

Zonder innovatie is een gezonde werkomgeving niet mogelijk. Het is belangrijk om die innovaties te laten zien. Daarom lanceert Smart WorkPlace binnenkort het nieuwe programma: ‘Op de stip’. In de trailer een sneak preview.

‘Op de stip’ is via het YouTube-kanaal van Smart WorkPlace te zien en is bedoeld voor de doeners, de andersdenkenden, de wereldverbeteraars, de vooruitkijkers en de aanzetters. Kortom de mensen die aan de wieg staan van innovaties en vervolgens ook het lef hebben om deze innovaties in de markt te zetten. En dat is belangrijk, aldus Smart WorkPlace-directeur Wim Kooyman: “Wij willen inspireren met gave voorbeelden en professionals voor de camera. We gaan samen met de kijker op reis door Nederland naar de projecten en meest innovatieve ondernemers. Ben jij of ken jij een project of toegepaste innovatie die een grote bijdrage levert aan de gezonde werkomgeving? Laat het ons weten en we bespreken samen hoe deze in de volgende aflevering kan komen!”

In de eerste aflevering, die binnenkort wordt gepresenteerd, vertellen Kitty Sluisman, facility manager van Sweco Nederland en duurzaam ondernemer Marc van der Heijden van TRIBOO over hun dromen en innovaties. Stay tuned en abonneer je snel op het YouTube kanaal van SWP.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven