Approxx B.V.

Barbara Stozzilaan 201 (Spaces Zuidas)
1083 NH Amsterdam

T: +31203694054


Approxx Workplace Solutions is uitgever van de FlexApp: een mobiele app die thuiswerken en kantoorwerken optimaliseert. Approxx is met de FlexApp marktleider van Flexwerk-optimalisatie-tooling. De missie van de FlexApp is thuiswerken en kantoorwerken te optimaliseren en haar klanten tevens inzichten te bieden in bezettingsgraden van kantoorlocaties en om het kantoorpand zo goed mogelijk af te stemmen op de verbruiks voorkeuren van de medewerkers. Door de huidige pandemie gaan we versneld toe naar Anytime, anywhere, anyplace en dan is de inzet van technologie en het gebruiken van data essentieel. Approxx is opgericht in 2017, Approxx B.V. is gevestigd in Amsterdam, Barbara Strozzilaan (Spaces zuidas) en is in 2017 opgericht en heeft de volgende producten. 

- Approxx Workplace Solutions, de FlexApp: applicatie die organisaties helpen het Flexibel werken te optimaliseren. 

- Approxx Healthcare Solutions, een webapp die verplegend personeel helpt minder tijd te besteden aan het zoeken naar medische apparatuur. 

- Approxx People Flow, een dashboard waarop gemonitord kan worden hoeveel mensen er op specifieke plekken in de openbare ruimte aanwezig zijn

Social Media

Linkedin   Twitter   

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven