Aquablu

Koivistokade 1A
1013 AC Amsterdam

T: +31208080180


Aquablu is opgericht in 2018 en werd genomineerd voor Coolest Dutch Brand, de Challenger 50 en winnaar van de Green Product Award. Het bedrijf verandert de manier waarop we drankjes comsumeren . Door slimme watertappunten beschikbaar te maken bij bedrijven bieden wij een alternatief op frisdrank en water in (wegwerp) verpakking. Met de Aquablu REFILL, hebben gebruikers toegang tot gezonde drankjes - zonder het afval. Alle drankjes zijn volledig suikervrij en bevatten minder dan 4 calorieën per 100ml. De FUNCTIONAL drankjes uit de watertap zijn beschikbaar in meerdere heerlijke smaken en hebben elk hun eigen vitaminen en mineralen combinaties. In drie eenvoudige stappen kunnen gebruikers kiezen uit 39 verschillende dranken.  Waardoor water drinken voor iedereen aantrekkelijk wordt, en de vitaliteit op kantoor verbeterd.

Aquablu richt zich op het verduurzamen van zowel milieu als economie. In samenwerking met gevestigde merken zoals MAAS, Jumbo en ISS World Facilities, richt Aquablu zich op zowel bedrijven, retailers en commerciele locaties. Met uitbreidingen zoals betaalsysteem, glaswerk, en verschillende inbouw of meubel opties, kan het aangepast worden naar de wensen van de klant.

Het uiteindelijke doel? 1 miljard plastic flessen besparen en FUNCTIONAL drankjes overal beschikbaar maken. Ook in landen waar de waterkwaliteit niet zo goed is als in Nederland. 

 

Social Media

Linkedin   Twitter   Facebook   Instagram   Youtube   

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven