Blue ModuleVergroot je impact op de wereld met gezond en duurzaam vastgoed. Dé oplossing waarmee je de waarde van gezonde en duurzame gebouwen realiseert.

Onze missie is gebouweigenaren te helpen die serieus werk willen maken van duurzaamheid en gezondheid. Wij creëren een wereld waarin technologie partijen in het vastgoed helpt duurzaamheid en gezondheid in waarde te vertalen.

Één plek voor je projectmanagement, capaciteitsplanning en urenregistratie in een gecentraliseerde database met al jouw gegevens betreffende de gezondheid en duurzaamheid van jouw gebouwen.

  • Vergroot het vertrouwen: 'Skill-up' met je organisatie en vergroot en vertrouwen in je prestaties inzake gezondheid en duurzaamheid bij huurders, aandeelhouders banken, overheid en certificerende instellingen.
  • Transparantie en community: Open de poort naar een grotere community in je gebouw die samen werkt aan menselijk welzijn en veiligheid, plus betere prestaties qua energie en materiaalgebruik.
  • Regie over je informatie: Informatie over gezondheid, veiligheid en duurzaamheid is onlosmakelijk verbonden met de 'hardware' van het gebouw. Als eigenaar wil je zelf over deze informatie kunnen beschikken en deze kunnen managen.

Om echt impact te realiseren als het gaat om een duurzame en gezonde toekomst voor onze gebouwde omgeving is er meer samenwerking nodig tussen de verschillende stakeholders die het vastgoed kent. Blue Module zoekt daarmee steeds samenwerking met alle partijen in de keten van eigenaren, ontwikkelaars, property managers, adviseurs tot leveranciers van soft- en hardware.

Social Media

Linkedin   Youtube   

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven