CESnederland

Boogschutterstraat 60
7324 BA Apeldoorn

T: +31 (0) 55 5266890


Bij CESnederland, specialist in mechanische en elektronische sluitsystemen, onderdeel van het Duitse moederbedrijf CES, staat veiligheid voorop. CESnederland levert een combinatie van gebruiksvriendelijke en veilige systemen van sleutels, sloten en cilinders.

CEScylinder

CESnederland heeft voor elke afzonderlijke toepassing een hoogwaardig sluitsysteem. Als organisatiemiddel biedt een sluitsysteem de mogelijkheid om hiërarchische bevoegdheden te realiseren. Een sluitsysteem is een weergave van de interne organisatiestructuur in combinatie met de indeling van het af te sluiten gebouw.  

CEStronics

Met de elektronische producten biedt CESnederland tijds- of persoonsgebonden oplossingen voor toegangscontrolesystemen. Door de toepassing van ultramoderne draadloze en transpondertechnologie kan bij de verlening van toegangsrechten zo optimale veiligheid met veel vrijheid gepaard gaan. 

CESlocks

CESlocks biedt kwalitatief hoogwaardige sloten. Deze goede kwaliteit betreft zowel de keuze van gebruikte materialen als de verschillende soorten voorplaten. Het assortiment omvat sloten voor eenvoudige binnendeuren, projectsloten en sluitoplossingen die aan klantspecifieke eisen moeten voldoen.

Social Media

Linkedin   Twitter   Youtube   

Naar het overzicht

Terug naar boven