Ector Hoogstad Architecten

Postbus 818 818
3000 AV Rotterdam

T: 010 - 440 21 21


De wens om bij te dragen aan vooruitgang is de drijvende kracht achter onze architectuur. Sinds de oprichting van ons kantoor - nu zestig jaar geleden - werken we aan ruimtelijke ontwerpen op alle schaalniveaus die onze leefomgeving mooier maken en vooruit helpen.

Daarom zijn we gefascineerd door kennislandschappen, de architectonische uitdaging van onze tijd. Kennislandschappen zijn omgevingen waarin kennis centraal staat, wordt ontwikkeld en gevierd. Plaatsen waar mensen samenkomen om te werken aan beter begrip, nieuwe mogelijkheden en - uiteindelijk – een betere kwaliteit van leven.

Architectuur is een doorslaggevende succesfactor voor deze ecosystemen om te floreren. Als ontwerpers laden en manipuleren we ruimte om mensen effectief en overtuigend te verbinden. We bieden hen de faciliteiten, flexibiliteit, sfeer en inspiratie om samen boven zichzelf uit te stijgen.

We weten als geen ander hoe we de complexiteit van deze opgave moeten beheersen. We geloven dat proactieve en open communicatie met klanten en toekomstige gebruikers essentieel is. En ook bij het gebruik van geavanceerde digitale ontwerp- en communicatiehulpmiddelen zoals BIM, kiezen we er bewust voor om voorloper te zijn.

Natuurlijk staat innovatie ook centraal in onze eigen kennisorganisatie. We werken voortdurend aan de verdere ontwikkeling van onze maatschappelijke relevantie, onze architectonische inzichten, onze ontwerpmethoden, onze duurzaamheidsstrategieën en onze bouwtechnologie.

Baanbrekende architectuur voor een steeds betere toekomst - dat is ons doel.

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven