HTC Advies


T: 036-3030500


Samen met opdrachtgevers ontwikkelt HTC Advies hospitality en foodservice concepten met impact. Dat doen we ondernemend en deskundig. Voor een inspirerend en rendabel resultaat! Sinds 1978 zijn wij een belangrijke speler in de markt.

Wij geloven dat het ervaren van comfort en gastvrijheid steeds belangrijker wordt voor het werkplezier en daarmee voor de prestaties van medewerkers. Daarom zien wij volop kansen voor nieuwe serviceconcepten in de werkomgeving van de toekomst. Een krachtig serviceconcept draagt bij aan motivatie, vitaliteit, inspiratie en slim (samen)werken, waardoor professionals zich ontzorgt en verrast voelen. Daarmee versterkt het serviceconcept van de nieuwe werkomgeving de identiteit van de organisatie of multi-tenant vastgoed en is het een succesfactor voor het boeien en daarmee binden van de huidige medewerkers en het onderscheidend vermogen van de organisatie in de (arbeids-)markt.

Onze ervaring met verschillende single soft services maakt dat wij als geen ander dynamische servicecontracten kunnen ontwerpen voor een eerlijke marktconforme prijs. Wij kennen het dienstverleningsproces en verdienmodel tot op detail, wat maakt dat we onze opdrachtgevers kunnen begeleiden in de beste contractkeuzes. Daarop aansluitend zetten we datadriven performancemanagement in voor transparantie, grip op contracten en groei in strategisch partnerschap. Ook maatschappelijke thema’s als circulaire en inclusieve economie zijn onderdeel van ons advieswerk.

De adviseurs van HTC Advies zijn ambitieuze experts met veel ervaring en buitengewone nieuwsgierigheid voor hun vak. Opdrachtgevers ervaren hen als doortastend, authentiek, positief-kritisch en doelgericht. Soms pittig en eigenwijs, maar altijd met kennis van zaken.

Meer informatie op https://www.htcadvies.nl/serviceconcepten/

Bezoekadres: Edvard Munchweg 61, 1328 MK Almere Google Maps

Social Media

Linkedin   Facebook   Instagram   

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven