Pon Business Mobility

Postbus 72
3800 HD Amersfoort

T: +31 6 1278 2475

De vraag naar multimodale mobiliteitsoplossingen voor het bedrijfsleven is groter dan ooit. Daarbij spelen thema’s als duurzaamheid, flexibiliteit, maatwerk, digitalisering en verstedelijking een belangrijke rol. Pon Business Mobility voorziet in de gehele mobiliteitsbehoefte voor de grootzakelijke markt.

Maatwerk in mobiliteit

De auto is nog steeds erg populair. Er verschijnen alternatieve, schonere brandstofsoorten zoals CNG en de merken van de Volkswagen Groep maken een grootschalige elektrificatieslag. Maar het is uiteraard niet de enige oplossing voor de huidige, veelomvattende mobiliteitsbehoefte in de zakelijke markt. Samen met onder meer Greenwheels, MIND Mobility, Gazelle en Shuttel helpt Pon Business Mobility, eventueel samen met via een Mobility Consultant, met het vinden van de juiste mobiliteit voor iedere business en ieder individu.

Aantrekkelijk mobiliteitsplan voor iedereen

Pon Business Mobility helpt klanten om te werken volgens het principe ‘People, Planet en Profit’. Dit komt neer op een aantrekkelijke, duurzame mobiliteitsregeling met veel keuzevrijheid, die tevens rekening houdt met het beheersen van de mobiliteitskosten. Op het gebied van zowel traditionele als multimodale mobiliteit is er volop mogelijkheid om hier invulling aan te geven. Met Pon Business Mobility beschikt een grotere groep werknemers over mobiliteit, zonder in te boeten op de balans tussen ‘People, Planet en Profit’. Door middel van een op maat gemaakt implementatietraject helpt Pon Business Mobility de benodigde reizigerskilometers te optimaliseren en te verduurzamen.

Bezoekadres: Zuiderinslag 2, 3833 BP Leusden Google Maps

Social Media

Linkedin   

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven