The Enablers

Zuiderstraat 57
9524 PH Buinerveen

T: :085-1306462


Onze huidige manieren van produceren en consumeren leiden tot het uitputten van mens en natuur. Wij geloven in organisaties waar grondstoffen en talent rendabel en duurzaam worden ingezet. Wij zijn er van overtuigd dat wij van binnenuit organisaties kunnen helpen bij het verbeteren van de wereld.

The Enablers helpt organisaties om bedrijfsprocessen zo in te richten dat het op duurzame wijze rendement oplevert. Door te automatiseren waar mogelijk, uit te besteden waar het effectiever is en door extra talent in te zetten waar nodig. Wij kiezen altijd voor innovatieve oplossingen die goed zijn voor mens, planeet én het rendement van de organisatie.

Door een optimale werkomgeving te creëren voor medewerkers denken wij dat zij op prettige en efficiënte wijze een optimale bijdrage kunnen leveren aan het behalen van de resultaten van een organisatie. Het enablen van organisaties zal ook een positieve bijdrage leveren aan de zingeving van medewerkers. Zodat ze ook gezonder en gelukkiger zullen zijn. Onze overtuiging is dat dit alleen multidisciplinair kan door integraal business support in te richten.

Social Media

Linkedin   Twitter   

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven