TJILL

Riezebosweg 7
8171 MG Vaassen

T: 055-5336481


Gezonde werk omgeving, werken dichtbij huis, verbindingen leggen tussen mens & natuur, CO2 besparing, duurzaamheid, circulariteit en nieuwe verdienmodellen voor lokale ondernemers in het buitengebied, allemaal in 1 nieuw concept. Hoe Tjill is dat?

De wijze hoe we werken is al jaren aan verandering onderhevig. Covid-19 heeft dit proces sterk versneld. Minder reistijd, lagere reiskosten en een rustige werkplek voor meer focus zijn belangrijke argumenten om niet elke dag naar kantoor te gaan. Werkgevers sturen daarom steeds meer aan op een hybride werkvorm tussen werken op kantoor en werken op andere locaties. Zo blijkt ook uit recent onderzoek naar de sterk groeiende vraag naar flexibele kantoorruimte. En dan bij voorkeur zo groen mogelijk volgens de principes van biofilisch ontwerp.

Tjill brengt jouw werkplek naar de natuur met de innovatieve Tjill.spots. Dit zijn circulaire en duurzame werkunits in een natuurlijke omgeving en dicht bij de stad. De werkplekken hebben een biofilisch design en dragen bij aan een bewezen hogere arbeidsproductiviteit, minder ziekteverzuim en meer creativiteit. Door gebruik te maken van bestaande horecafaciliteiten zijn lunchfaciliteiten en sanitaire voorzieningen binnen handbereik en wordt de bestaande infrastructuur benut. De Tjill.spots zijn eenvoudig middels de app van Tjill te reserveren en met de mobiele telefoon zijn de ‘smart locks’ op de units te openen.

Tjill, een dagje werken in de natuur maakt het verschil!

Social Media

Linkedin   

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven