TOPdesk

Westlandseweg 40
2624 AD Delft

T: +31(0)15 270 09 00


Sinds 1993 helpt TOPdesk wereldwijd organisaties hun dienstverlening te verbeteren en een omgeving te creëren waarin medewerkers het beste uit zichzelf halen. Wij geloven hierbij sterk in de samenwerking tussen verschillende dienstverlenende afdelingen zoals, ICT, Facilitair, HR, Financiën en Administratie.

Medewerkers, studenten, patiënten, bezoekers of leveranciers zouden niet na moeten hoeven denken bij welke afdeling ze moeten zijn met hun vragen. Zij verwachten een digitaal en fysiek loket waarbij zij terecht kunnen met al hun vragen en verzoeken. Gartner en Forrester noemen dit Enterprise Service Management (ESM).

TOPdesk biedt een integraal systeem voor alle dienstverlenende afdelingen binnen een organisatie. Basisinformatie zoals personen, locaties, ruimten en middelen worden uniform tussen afdelingen gedeeld. Meldingen en aanvragen worden eenvoudig doorgezet tussen de IT-organisatie, Facilitair Management, leveranciers en andere betrokkenen. Ook afdelingsoverstijgende processen, zoals in- en uitdiensttreding, worden als één workflow uitgezet en uitgevoerd. Doordat de dienstverlenende afdelingen in één integraal systeem samenwerken kunnen organisaties één digitaal dienstenloket of one-stop-shop aanbieden.

TOPdesk gelooft dat standaard ‘out-of-the-box’ software essentieel is voor het leveren van excellente dienstverlening omdat je hierdoor direct waarde levert voor de organisatie. Wij leveren een gebruiksvriendelijk platform dat je eenvoudig configureert en waarin je processen kunt standaardiseren. Dit leidt tot efficiëntere dienstverlening en kortere doorlooptijden. Je kunt meer tijd, aandacht en energie steken in menselijke factoren waarmee je echt het verschil kunt maken.  

Om excellente dienstverlening te bieden denken we verder dan alleen het digitaliseren van de huidige bedrijfsprocessen en het faciliteren van een digitaal dienstenloket. Om een digitale transformatie te bewerkstelligen is het van belang een netwerk van partners, klanten, leveranciers, stakeholders en medewerkers te creëren dat continu waarde levert voor gehele customer journey zodat de organisatie in staat is een (duurzame) bijdrage te leveren aan mens en maatschappij.

Om deze digitale transformatie realiseren heeft TOPdesk een framework ontwikkeld: het Service Excellence Maturity Model (SEM-model). Met dit model brengen we het volwassenheidsniveau van de dienstverlenende afdelingen in kaart brengen om vervolgens samen een roadmap op te stellen waarin we de dienstverlenende afdelingen begeleiden naar een hoger volwassenheidsniveau.

Met haar producten en diensten begeleidt TOPdesk dienstverlenende afdelingen om aan de groeiende verwachtingen te blijven voldoen en deze te overtreffen. Bij TOPdesk noemen we dit Service Excellence.

Bezoekadres: Westlandseweg 40, 2624 AD Delft Google Maps

Social Media

Linkedin   Twitter   

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven