Ysmart

Loeffstraat 34
5142 ER Waalwijk

T: 0416-441111


Ysmart, een start-up in de installatiebranche opgericht in 2019. Creëert smart solutions voor gebouwen, daar waar we als mens ontmoeten, beleven en werken. Dat doen wij door connecties te maken tussen installaties met smart oplossingen en sensoren die waardevolle data genereren voor klanten, altijd met het doel duurzaamheid te stimuleren en het welzijn van de mensen te verbeteren  ~ Connected by passion

De oplossingen die wij bieden zijn:

SMART WORKPLACE – Als exclusieve partner van Spaceti, het Space Management Platform om werkplekken te digitaliseren, brengen we mensen weer bij elkaar en stimuleren we de werkplek transformatie. Deze cloudgebaseerde SAAS-oplossing is eenvoudig te implementeren en biedt de mogelijkheid om favoriete tools (bv. Office 365) te integreren.

SMART LIGHTING - Ysmart is Certified Systemen Integrator voor Philips Dynalite, de lichtmanagementoplossing voor kantoren, zorg- en industriële complexen.  Met onze smart lighting expertise maken uw verlichting energie efficiënter, verhogen comfort en flexibiliteit.

SMART CONTROL - Als systeemintegrator bieden wij specialistische knowhow en unieke expertise op het gebied van advies, projectplanning en de inbedrijfstelling van KNX en IP-producten voor woon of werkomgeving, renovatie of nieuwbouw.

Y smart ~ Connected by passion

Social Media

Linkedin   Instagram   

Nieuws

Naar het overzicht

Terug naar boven